Skip to main content

De meedenkende partner voor Horeca en Bedrijfsleven

Diensten

Wij werken oa. voor:

Horeca
Recreatie
Bedrijfsleven

Al sinds de oprichting van ons bedrijf behoren de Horeca en Recreatie tot onze belangrijkste opdrachtgevers. 

Onze expertise op het gebied van de reiniging van bed- en badgoed, tafellinnen, keukentextiel en kleding is dan ook groot. Hotels, restaurants, vakantieparken maar ook wellness centra maken graag gebruik van onze dienstverlening.

Naast de wetenschap dat gemaakte afspraken stipt worden nagekomen hanteren wij vanzelfsprekend een goede prijs- kwaliteitverhouding.


Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van onze klanten en gaan daarom uiterst serieus om met zaken als kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor heldere afspraken en kraakhelder wasgoed!

Onze wasserij

Over een periode van meer dan vijftig jaar hebben wij ons als wasserij ontwikkeld tot een professional binnen ons vakgebied.

Een team van gemotiveerde medewerkers staat dagelijks klaar om de werkzaamheden in goede banen te leiden.

In een periode van ruim vijftig jaar hebben wij ons als wasserij kunnen ontwikkelen tot een professional binnen ons vakgebied. 

Met veel kennis en ervaring, niet alleen vaktechnisch en bedrijfskundig maar ook op het gebied van logistiek en relatiebeheer. Door innovatief denken en handelen, met de wensen en behoeften van de klant van vandaag en morgen als uitgangspunt.

De basis is een goed gestructureerde organisatie met korte
communicatielijnen. Met daarnaast een modern en geavanceerd machinepark, dat onze medewerkers in staat stelt de aangeboden was snel, goed en volgens afspraak te verwerken. Nieuwe investeringen en uitbreidingen liggen in het verschiet, met respect voor mens en samenleving.

Wij horen graag van u

Vraag of opmerking?

Stuur uw e-mail naar info@wasserijengelbertink.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 541 512 988

Neem contact met ons op